Informationsaften

Kære forældre på 6. årgang

Så nærmer tiden sig, hvor 6 årgang bliver til 7. årgang. Det betyder, at eleverne skal starte på linjefag. Linjefaget kører hver torsdag lige efter sommerferien og  i 17 uger.

Hvert år inviteres alle forældre og elever til orienteringsaften på Midtskolen afd. Bavne, hvor linjefagslærerne og nogle gange “gamle” elever kommer og fortæller om deres linjefag. Denne aften er sat til den 8. maj kl. 19-21.
Vi mødes kl. 19, hvor ledelsen vil give en kort orientering af, hvad rammerne for linjefag er – herunder buskørsel, tilmelding til linjefag osv. Herefter har lærerne en ultra kort præsentation af linjefaget. Så holder vi en lille pause, hvorefter I som forældre og elever kan gå rundt til de forskellige linjefag og se og opleve, hvordan hverdagen på linjefaget ser ud.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

På ledelsens vegne

Kim Laursen